Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii poartă acelaşi tricou în fiecare zi. Confesiunile celui care ne influenţează vieţile din 2004

Postat la 03 octombrie 2012 10 afişări

Este considerat a fi unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, iar vestimentaţia nu este un lucru important pe agenda lui. Din 2004, viaţa socială a multora a fost influenţată de ideea lui.

În urmă cu opt ani, Mark Zuckerberg a avut ideea de a înfiinţa o reţea de socializare pe care a numit-o Facebook. De atunci, milioane de oameni s-au înscris în ea iar el a devenit unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni ai lumii.

Într-un interviu rar pe care l-a acordat Zuckerberg, el mărturiseşte că poartă aproape în fiecare zi acelaşi tricou simplu, de culoare gri. Pentru a nu avea bătăi de cap în fiecare dimineaţă, co-fondatorul Facebook şi-a cumpărat 20 de astfel de tricouri iar decizia privind vestimenţia în fiecare zi este una simplă, informează Daily Mail.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Confesiuni,
puternici
/actualitate/unul-dintre-cei-mai-puternici-oameni-ai-lumii-poarta-acelasi-tricou-in-fiecare-zi-confesiunile-celui-care-ne-influenteaza-vietile-din-2004-10154901
10154901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.