Unul dintre cei mai mari producători europeni cheamă la fabrică 1,6 milioane de vehicule după ce mai multe maşini au luat foc

Autor: Alex Ciutacu Postat la 23 octombrie 2018 246 afişări

Unul dintre cei mai mari producători europeni cheamă la fabrică 1,6 milioane de vehicule după ce mai multe maşini au luat foc

BMW cheamă la fabrică circa 1,6 milioane de maşini din gama diesel, vândute în Europa şi în Asia, pentru a repara o defecţiune la motor – de trei ori mai multe decât a anunţat compania iniţial, potrivit Bloomberg.

Acţiunea voluntară a companiei vine după o investigaţie internă în urma căreia a fost descoperită o scurgere a lichidului de răcire, care ar fi putut duce în anumite circumstanţe la incendii.

BMW şi-a redus luna trecută estimările de profit, motivând prin conflictul comercial la nivel global care a majorat costurile operaţionale.

Guvernul sud-coreean, după ce au fost raportate deja 40 de incendii anul acesta, le-a cerut şoferilor să nu îşi conducă vehiculele până când nu sunt verificate. Poliţia a descins şi la sediul producătorului din Seoul pentru a testa anumite aspecte legate de siguranţă, după ce mai multe filmări cu maşini în flăcări au ajuns virale.

Vehiculele afectate au fost produse în intervalul 2010-2017, potrivit BMW.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bmw,
masini,
fabrica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.