Se apropie lansarea aplicaţiei PEVAUTO: Încep înscrierile pentru acordarea de eco-vouchere de la Primăria Capitalei

Postat la 22 octombrie 2018 137 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data 25.10.2018, ora 18.00, bucureştenii se pot înregistra în aplicaţia PEVAUTO, de pe site-ul www.pmb.ro , pentru a se putea înscrie în programul care prevede acordarea unui voucher în schimbul unui autovehicul uzat.

Se apropie lansarea aplicaţiei PEVAUTO: Încep înscrierile pentru acordarea de eco-vouchere de la Primăria Capitalei

Potrivit Municipalităţii, aplicaţia va genera fiecărui proprietar înregistrat un cod unic, ce va fi comunicat pe adresa de e-mail valabilă, împreună cu un link unic pe baza căruia va putea ulterior accesa aplicaţia pentru a încarcă documentele referitoare la casarea şi radierea autovehiculului uzat.

„Lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO va fi publicată pe site-ul PMB şi va cuprinde codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice precum şi ora înregistrării.

Din lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO, în ordinea înscrierii, după finalizarea perioadei de verificare a îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate din Regulament, vor fi acceptaţi în Program, în ordinea înscrierii, primii 5.000 de proprietari eligibili”, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti.

De la momentul publicării pe site-ul PMB a listei celor 5.000 de proprietari eligibili, în termen de 90 de zile, aceştia îşi pot casa şi radia din circulaţie autovehiculul uzat, urmând a încărcă în aplicaţia PEVAUTO documentele doveditoare de casare şi radiere a autovehiculul uzat, cât şi a documentelor care fac dovadă că nu înregistrează datorii la bugetul de stat şi la cel local (documente în termen de valabilitate la dată depunerii) accesând link-ul unic primit la înscriere, potrivit reprezentanţilor PMB.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
primarie,
acordare,
incepere,
apropiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.