Unul dintre cei mai mari producători de îngheţată din România a intrat în faliment

Postat la 09 martie 2018 270 afişări

Kubo Ice Cream, unul dintre cei mai mari producători de îngheţată de pe plan local, care are în portofoliu brandul Amicii, a intrat în faliment la nici doi ani după ce şi-a cerut insolvenţa, informează Ziarul Financiar.

Unul dintre cei mai mari producători de îngheţată din România a intrat în faliment

„Dispune începerea falimentului în procedură generală faţă de debitorul Kubo Ice Cream Company S.R.L.. Dizolvă debitorul şi îi ridică dreptul de administrare”, arată decizia Tribunalului Neamţ. Lichidatori judiciari au fost numiţi Activ Judiciar I.P.U.R.L. şi Pro Capital Restructuring I.P.U.R.L.

Printre creditorii companiei se numără Orkla Foods România, Kaufland România, Unilever Bulgaria, MOL România sau Eco-Rom Ambalaje, arată aceeaşi sursă.

Kubo Ice Cream a terminat cu o cifră de afaceri de 18 milioane de lei în 2016 (ultimele cifre disponibile), în scădere cu 34% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.