Unul dintre cei mai bogati romani se baga in fotbal

Postat la 27 ianuarie 2012 21 afişări

Un club din Liga I se pregateste sa devina club miliardar. Unul dintre cei mai bogati romani e aproape sa il preia si sa investeasca bani seriosi pentru a forma o echipa de Champions League.

Ce nu au reusit Steaua, Dinamo si Rapid face Petrolul! Rachita negociaza cu un fundas spaniol, care a jucat la Malaga, Xerez si Cadiz - Alvaro Silva. Petrolul mai negociaza si aducerea unui atacant care a jucat la Barcelona alaturi de Messi.

Afaceristul Dan Grigore Adamescu, despre care se spune ca are o avere de peste 1 miliard de euro, e aproape sa finalizeze negocierile pentru Petrolul Ploiesti, scrie revista Football Fabulous, publicatia detinuta de George Ogararu.

Cititi mai multe pe www.sport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogat,
Adamescu,
fotbal
/actualitate/unul-dintre-cei-mai-bogati-romani-se-baga-in-fotbal-9182488
9182488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.