Unde se afla câmpul cu peste 3.000 de BMW-uri noi abandonate. Care este motivul pentru care maşinile se deterioreaza de ani de zile

Autor: Ioana Matei Postat la 30 ianuarie 2020 98575 afişări

Unde se afla câmpul cu peste 3.000 de BMW-uri noi abandonate. Care este motivul pentru care maşinile se deterioreaza de ani de zile

Imaginaţi-vă o flotă de autovehicule BMW şi Mini noi, care stau într-un câmp de peste patru ani. Curtea ADESA (Automobile Dealer Exchange Services of America) din Vancouver, British Columbia este casa a peste 3.000 de BMW-uri noi şi de Mini-uri care au fost lăsate în voia intemperiilor, potrivit unui articol publicat pe drivetrib.com.

Iată ce a cauzat ca aceste autovehicule să ajungă aici: în februarie 2015, o furtună gravă din timpul iernii a cauzat haos în portul Halifax, chiar în momentul în care un transport de BMW-uri şi Mini-uri noi au ajuns pe ţărm.

Cele 2.966 de autovehicule sunt abandonate de  atunci. Potrivit unui oficial citat de publicaţia online, maşinile ar fi supuse unui risc de accident din cauza coroziunii cauzate de vremea proastă, care ar putea conduce la defecte la pornirea motorului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bmw,
autovehicule,
columbia,
america,
articol,
automobile,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.