Unde petreci de Crăciun în stil tradiţional? Topul celor mai puţin cunoscute destinaţii

Postat la 06 decembrie 2023 140 afişări

Unde petreci de Crăciun în stil tradiţional? Topul celor mai puţin cunoscute destinaţii

În Corbug, Germania, te bucuri de târgurile de crăciun, cu cele mai bune bucate tradiţionale. Broadway Late Night Christmas Shopping te aşteaptă cu numeroase chilipiruri. Oraşul croat Zagreb a fost votat trei ani la rand „orasul cu cel mai frumos târg de Craciun”.

Zilele trec, iar sărbătorile îţi bat cu paşi repezi la uşă. Ai pregătit deja cadourile pentru cei dragi, însă nu ştii unde să-şi petreci Crăciunul? Iată câteva destinaţii mai puţin cunoscute, perfecte pentru un Crăciun tradiţional, în familie.

Îţi recomand orăşelul balvarez Coburg din Germania, unde te bucuri de cele mai faimoase târguri, cu produse artizanale sau din ceramică şi preparate tradiţionale alese, precum nelipsitul vin fiert şi faimoşii cârnaţi Bratwurst.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
destinatii,
scadere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.