Unde merg bucureştenii cu serviciile de ride-hailing: la aeroport, în Centrul Istoric şi la mall

Autor: Andra Stroe Postat la 24 octombrie 2019 129 afişări

Unde merg bucureştenii cu serviciile de ride-hailing: la aeroport, în Centrul Istoric şi la mall

La patru luni de la startul operaţiunilor pe piaţa din România, aplicaţia de e-hailing Yango prezintă cele mai populare locaţii preferate de utilizatorii din Capitală. Bucureştenii comandă o maşină cel mai des din zona Centrului Istoric, Cotroceni, Floreasca sau Gara de Nord. De exemplu, din zona Cotroceni, cele mai populare puncte de pornire a curselor sunt AFI Cotroceni Mall şi clădirile de birouri adiacente, în timp ce din cartierul Floreasca se remarcă Promenada Mall.

De cealaltă parte, cele mai frecvente destinaţii sunt Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Centrul Istoric şi AFI Cotroceni Mall, locaţii preferate atât de către locuitorii Capitalei, cât şi de turiştii care vizitează oraşul. Conform Yango, vinerea este cea mai populară zi pentru comenzi, fiind ultima zi lucrătoare înaintea weekend-ului, iar cei mai mulţi utlizatori ies seara în oraş sau merg la cumpărături.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.