Undă verde şi pentru autostrada Braşov-Oradea: CNAIR a semnat contractul pentru construcţia sectorului de autostradă Târgu Mureş-Ungheni

Postat la 31 mai 2020 1036 afişări

Undă verde şi pentru autostrada Braşov-Oradea: CNAIR a semnat contractul pentru construcţia sectorului de autostradă Târgu Mureş-Ungheni

CNAIR, compania publică de autostrăzi, a semnat contractul pentru „Construcţia sectorului de Autostradă Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de Legătură“ care face parte din autostrada Braşov - Târgu-Mureş - Cluj - Oradea.

Valoarea contractului semnat cu Strabag este de 192 de milioane de lei fără TVA.

Contractul prevede execuţia lucrărilor pentru un total de 9,2 km, respectiv: Târgu Mureş-Ungheni (4,5 km) + drum de legătură (4,7 km).

Execuţia este finanaţată din fonduri europene nerambursabile.

Durata de realizare a acestui contract este de 18 luni pentru lucrări, iar 108 luni (9 ani) este perioada de garanţie a lucrărilor.

Lucrările pentru realizarea acestui sector de autostradă prevăd şi construcţia a 3 poduri şi pasaje pe drumuri de legătură, 6 poduri şi pasaje pe autostradă precum şi două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la reţeaua de drumuri existentă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
oradea,
contract,
mures

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.