Unchiul Alexandrei: Nu voi candida la preşedinţie. Nu există nimic mai jignitor decât o asemenea propagandă de denigrare. Un sistem bolnav se ţine de calcule şi scenarii macabre

Postat la 02 august 2019 206 afişări

Unchiul Alexandrei afirmă că nu va candida la preşedinţie, în ciuda speculaţiilor apărute într-un sondaj online, menţionând că informaţiile despre o aşa-zisă candidatură a lui fac parte dintr-o propagandă de denigrare. De asemenea, într-un mesaj postat pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu cere primarului comunei Dobrosloveni să pună la dispoziţie autobuze pentru tinerele care fac autostopul.

Unchiul Alexandrei: Nu voi candida la preşedinţie. Nu există nimic mai jignitor decât o asemenea propagandă de denigrare. Un sistem bolnav se ţine de calcule şi scenarii macabre

Alexandru Cumpănaşu a relatat pe Facebook că vineri a observat femei care făceau autostopul exact în locul din care Alexandra a fost răpită: 

„Am petrecut clipe groaznice si cumplit de dureroase alături de familie la Dobrosloveni. În timp ce mergeam spre casa părintească am observat alte femei care stăteau în acelaşi loc la ocazie după întreaga tragedie a Alexandrei... Şi acum încerc sa inteleg acest lucru incredibil!”, a relatat Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu cere primarului comunei Dobrosloveni să pună la dispoziţie autobuze pentru tinerele care fac autostopul: „Poate primarul pune totuşi nişte curse la dispoziţia acestor "ţinte" sigure ale infractorilor!”

De asemenea, unchiul Alexandrei a vorbit şi despre sondajul online în care oamenii sunt întrebaţi dacă l-ar vota ca preşedinte. Cumpănaşu a menţionat că este vorba despre o campanie de denigrare:

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
candidati,
presedintie,
propaganda,
bolnav

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.