Una dintre angajatele fictive ale lui Dragnea la Direcţia de Asistenţă Socială Teleorman dezvăluie cum a ajuns să lucreze la PSD pe banii statului: Mi-e frică de Dragnea

Postat la 24 martie 2018 156 afişări

„Atunci când lucram pentru Dragnea îmi era frică de el, pentru că era un om foarte sever. Acum îmi e frică de el pentru că e un om foarte puternic", spune Anisa Stoica, una dintre angajatele fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială, inculpată în procesul lui Liviu Dragnea, care spune şi că atmosfera din sala de judecată a fost extrem de tensionată.

Una dintre angajatele fictive ale lui Dragnea la Direcţia de Asistenţă Socială Teleorman dezvăluie cum a ajuns să lucreze la PSD pe banii statului: Mi-e frică de Dragnea

„Când am început să aud numai minciuni, am simţit şi mai puternic tensiunea. De asta, am rămas cu senzaţia că nu am fost foarte explicită. Chiar mi s-a părut că am generat un pic de confuzie. Eu nu vreau notorietate, nu în maniera asta, dar cred că e bine ca lucrurile să fie clarificate pentru toată lumea", a declarat Stoica pentru ziarul Liber în Teleorman.

Aceasta spune că cea care i-a făcut cunoştinţă cu şeful PSD a fost Adriana Botorogeanu, căreia Dragnea i-ar fi spus, la un moment dat, „o iei pe Anisa şi vii cu ea la mine!". „Chiar a insistat la Adriana să avem o altă discuţie. La un moment dat, am avut o întrevedere cu cineva de la un ziar local şi am mers cu persoana aceea să îi ia un interviu lui Dragnea. Am mers împreună cu acea persoană la Dragnea, la Consiliul judeţean. Ea a plecat şi eu am rămas să vorbesc cu Dragnea. Şi atunci el mi-a zis că îşi doreşte să facă un birou mare de presă la partid şi că vrea să ia nişte jurnalişti în acest sens. A fost o discuţie scurtă. Eu i-am spus că nu am făcut niciodată PR, că nu ştiu domeniul, dar că mi se pare interesant şi că pot să încerc. Atunci mi-a spus că vrea să fac o strategie de comunicare a partidului. Şi că vor mai veni şi alte persoane din presa locală şi chiar au venit alte persoane. Una a stat câteva săptămâni, cealalată a plecat după o zi", a mai spus aceasta. 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.