Un valet din India a intrat cu Lamborghiniul unui client în zid, dar hotelul nu vrea să plătească daunele

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 iulie 2014 368 afişări

Un valet din India a intrat cu Lamborghiniul unui client în zid, dar hotelul nu vrea să plătească daunele

Valetul a încercat să parcheze maşina Lamborghini Gallardo însă a intrat cu ea într-un zid de beton, sub privirile oaspeţilor. Paguba a fost estimată la 335 de mii de dolari, însă hotelul de cinci stele refuză să plătească vreun fel de daună proprietarului.

"Primim oaspeţi ce conduc maşini care valorează o avere, însă acesta a fost un incident izolat", au declarat reprezentanţii hotelului pentru AFP. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum valetul aduce maşina din parcare, însă pierde controlul volanului şi intră cu ea în zid.

Valetul a fost dus la spital pentru îngrijiri, dar nu a necesitat şedere peste noapte. Hotelul a declarat că acesta se află, momentan, în concediu medical.

Maşina aparţine unui om de afaceri din Mumbai, însă la volan se afla vărul acestuia, care împrumutase maşina pentru câteva ore. Autorităţile au deschis un dosar atât împotriva hotelului Le Meridien cât şi împotriva valetului, Arun Kumar, pentru recuperarea prejudiciului.

Lamborghini Gallardo este o maşină de lux, cu un motor de 550 de cai putere, capabilă de viteze de pâna la 321 de km/h şi se vinde cu preţuri ce pleacă de la 250.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-valet-din-india-a-intrat-cu-lamborghiniul-unui-client-in-zid-dar-hotelul-nu-vrea-sa-plateasca-daunele-12924679
12924679
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.