Jucării noi pentru băieţii mari: motocicleta zburătoare - FOTO SI VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 10 iulie 2014 117 afişări

Cursa pentru primul autovehicul zburător al secolului XXI ar putea fi câştigată de PAL-V, un maşină cu trei roţi care poate fi transformată într-un elicopter. Vehiculul este fabricat de o companie olandeză, PAL-V Europe NV şi are forma aerodinamică a maşinii zburătoare folosită de James Bond în "You Only Live Twice".

Are 230 de cai putere şi poate atinge viteza maximă de 180 de km pe oră. În doar 10 minute PAL-V se poate transforma într-un soi de elicopter propulsat de o elice pliabilă situată în spate şi susţinut de un rotor principal.

Pentru a decola maşinăria are nevoie de 165 de metri pentru a decola şi de 30 de metri pentru a ateriza.Compania olandeză primeşte comenzi la un preţ de 395.000 de dolari, sumă care poate asigura şi cumpărarea unui avion Cessna 172 şi a unui Lamborghini Aventador. Dar nu 2 în 1.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jucarii-noi-pentru-baietii-mari-motocicleta-zburatoare-foto-si-video-12924498
12924498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.