Un startup dedicat pasionaţilor de călătorie a obţinut o finanţare de 50 de milioane de dolari

Autor: Florin Casota Postat la 13 noiembrie 2015 82 afişări

Un startup dedicat pasionaţilor de călătorie a obţinut o finanţare de 50 de milioane de dolari

Startup din Berlin numit GetYourGuide a obţinut o finanţare în valoare de 50 de milioane de dolari pentru platforma sa online care ajută pasionaţii de călătorie să găsească şi să-şi rezerve activităţi, călătorii oriunde în lume, scrie Business Insider.

Reprezentanţii companiei au declarat că în urma aceste runde de finanţare startup a primit un nou investitor, Nokia Growth Partners care se alătură investitorilor existenţi, Spark Capital, Highland Capital Partners şi Sunstone Capital.

În prezent, GetYourGuide are peste 200 de angajaţi, iar pe platforma online se găsesc peste 27.000 de activităţi în peste 2.500 de destinaţii pentru pasionaţii de călătorie. Startup lansat în 2009 are sediul la Berlin, dar a deschis birouri în Las Vegas şi la Zurich. Această finanţare le permite să se extindă în alte pieţe şi să-şi îmbunătăţească produsul.

100 de miliarde de dolari este piaţa de activităţi de călătorie, potrivit GetYourGuide.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-startup-dedicat-pasionatilor-de-calatorie-a-obtinut-o-finantare-de-50-de-milioane-de-dolari-14885146
14885146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.