Un service auto a cerut insolvenţa City Insurance

Postat la 19 noiembrie 2012 54 afişări

Auto Car Grup 1 Service, din judeţul Ilfov, a cerut luni Tribunalului Bucureşti insolvenţa asigurătorului City Insurance, pentru recuperarea unei crenţe de 98.772 lei, a anunţat Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI), din care face parte firma.

"City Insurance nu a achitat reparaţiile maşinilor asigurate către unitatea service, deşi societatea de asigurări a transmis către atelierul service «acceptul de plată» a reparaţiilor. Unitatea service a început procedura de solicitarea a insolvenţei City Insurance şi a notificat, luni, şi Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, instituţia care urmează să îşi prezinte in termen de 30 de zile avizul, unul consultativ", se arată într-un comunicat al ASSAI.

Contactat de MEDIAFAX, directorul ASSAI, Cristian Muntean, a declarat că alte două unităţi de reparaţii auto vor cerere în instanţă insolvenţa City Insurance pentru recuperarea unor sume similare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
City Insurance,
Auto Car Grup 1 Service
/actualitate/un-service-auto-a-cerut-insolventa-city-insurance-10337143
10337143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.