Un sat SUPERB pe malul unui lac din Elveţia scoate la vânzare case cu doar 1 dolar . Oricine işi poate cumpăra o casă aici cu o singură condiţie

Postat la 22 iulie 2019 50888 afişări

Autorităţile dintr-un sat din Elveţia, aflat în apropierea graniţei cu Italia, au scos case la vânzare la preţul de 1 dolar.

Un sat SUPERB pe malul unui lac din Elveţia scoate la vânzare case cu doar 1 dolar . Oricine işi poate cumpăra o casă aici cu o singură condiţie
Casele din Monti Sciaga sunt înconjurate de păduri şi oferă privelişti extraordinare către Lacul Maggiore, scriu cei de la Daily Mail.

 

Satul se află în apropierea graniţei cu Italia, astfel că proprietarii pot ajunge imediat la Lacul Como sau la Milano.

 

Pentru a putea deveni proprietar al unei astfel de case, numite "rustici", cel interesat trebuie să renoveze proprietarea şi să o aducă la o stare în concordanţă cu normele locale. Un avantaj este faptul că există canalizare, ceea ce ar putea uşura munca celor interesaţi.

 

Scheme similare de revitalizare au apărut recent în Europa, un exemplu fiind cea de pe insula grecească Antikythira.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elvetia,
case,
dolar,
scoatere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.