Cele mai SIGURE maşini. 9 modele în care NU A MURIT nimeni

Postat la 22 decembrie 2019 111836 afişări

Pe fiecare continent există cel puţin o organizaţie care se ocupă cu testarea siguranţei

Cele mai SIGURE maşini. 9 modele în care NU A MURIT nimeni

Pe fiecare continent există cel puţin o organizaţie care se ocupă cu testarea siguranţei vehiculelor noi în caz de accidente. În Europa avem Euro NCAP, iar în Statele Unite ale Americii există National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Tot în SUA există şi Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), care face tot felul de statistici bazate pe date reale ale accidentelor.

Ei bine, cei de la IIHS au publicat recent un studiu care a analizat numărul de decese din accidentele rutiere ale ultimilor ani şi – mai important – maşinile în care s-au întâmplat tragediile.

Datele se referă la şoferi (nu şi la pasageri), iar numărul de decese e raportat la un milion de exemplare ale modelului respectiv. Există şi câteva modele care nu s-au vândut şi în România, dar cele mai multe s-au găsit şi pe piaţa noastră.

9 modele produse în 2011 în care nu a murit nimeni:

Audi A4

Honda Odyssey

Kia Sorento

Lexus RX350

Mercedes-Benz GL-Class

Subaru Legacy

Toyota Highlander

Toyota Sequoia

Volvo XC90

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
modele,
masini,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.