Un profesor din Vâlcea şi-a etalat pornirile misogine în faţa elevilor: „Bărbaţii sunt Dumnezeu pe pământ, femeile sunt handicapate”

Postat la 21 ianuarie 2022 82 afişări

Un profesor din Vâlcea şi-a etalat pornirile misogine în faţa elevilor: „Bărbaţii sunt Dumnezeu pe pământ, femeile sunt handicapate”

Un profesor de la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, din Râmnicu Vâlcea, a fost înregistrat de un elev în timp ce preda lecţii de „misoginie”, în care jignea femeile. Acesta nu este la prima abatere.

În timpul orelor de ştiinţe socio-umane, profesorul Vasiloiu Virgil le spune copiilor că bărbaţii sunt ”Dumnezeu pe pământ” şi că ”femeile sunt handicapate”.

Înregistrarea făcută de unul dintre elevi a fost postată pe YouTube, potrivit Antena3.

”Ştiţi că în Marea Britanie, de vreun an de zile, s-a schimbat legislaţia în sensul acordării drepturilor animalelor. Am dat drepturi, noi, bărbaţii, că noi dăm drepturi, restul sunt degeaba. Noi bărbaţii suntem Dumnezeu pe pământul ăsta. Femeile nu sunt, că au drepturi, deci sunt handicapate”, a afirmat profesorul.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbati,
dumnezeu,
elevi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.