UN PREOT italian a renunţat la dispozitivul care îl ajuta să respire, pentru a-l ceda unei persoane bolnave, mai tânără

Postat la 24 martie 2020 436 afişări

UN PREOT italian a renunţat la dispozitivul care îl ajuta să respire, pentru a-l ceda unei persoane bolnave, mai tânără

Giuseppe Berardelli, un preot în vârstă de 72 de ani din Italia, a murit din cauza coronavirusului. Comunitatea parohială strânsese bani şi îi cumpărase dispozitivul care îl ajuta să respire. Numai că Giuseppe Berardelli a renunţat să folosească aparatul, dându-şi viaţa pentru a-l ceda unei alte persoane bolnave, mai tânără, pe care nici măcar nu o cunoştea.

Părintele Berardelli, din Casnigo, din provincia Bergamo, în nordul Italiei, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Enoriaşii săi au achiziţionat un  dispozitivul care îl ajuta să respire, însă  a renunţat să folosească aparatul, dându-şi viaţa pentru a-l ceda unei alte persoane bolnave, mai tânără, transmite 3dots.ro

Ştirea, raportată de site-ul italian de ştiri Araberara, a fost distribuită pe Twitter de James Martin, SJ, redactor general al revistei America şi consultant al Dicasterului pentru comunicare din Vatican.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutor,
dispozitiv,
cedare,
preot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.