Un preot din Bucureşti, acuzat de agresiune sexuală, a fost reţinut de poliţişti

Autor: Petru Mazilu Postat la 17 septembrie 2022 156 afişări

Un preot cunoscut din Bucureşti, suspectat că a agresat o femeie, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Surse din rândul anchetatorilor susţin că este vorba despre preotul Visarion Alexa.

Un preot din Bucureşti, acuzat de agresiune sexuală, a fost reţinut de poliţişti

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual.

Poliţiştii au demarat investigaţiile, iar bănuitul a fost dus la audieri.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infractiunii de agresiune sexuală, a precizat DGPMB.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preot,
reţinere,
agresiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.