Un parlamentar britanic acuză românii că au provocat un "val de infracţiuni" la Londra

Postat la 23 aprilie 2013 11 afişări

Parlamentarul conservator britanic Philip Hollobone a declarat că unul dintre motivele principale pentru care românii ar trebui împiedicaţi să se mute în Marea Britanie este că mulţi dintre ei comit infracţiuni, relatează The Huffington Post.

Un parlamentar britanic acuză românii că au provocat un "val de infracţiuni" la Londra

 "În prezent există un val de furturi din buzunare la metroul din Londra", a declarat el. "Opt din zece hoţi de buzunare de la metroul din Londra sunt români", a adăugat Hollobone, în cadrul unei dezbateri parlamentare despre imigraţia românilor şi bulgarilor, organizată luni seara ca urmare a unei petiţii online pe această temă, informează The Huffington Post.

El a declarat că dacă te opui imigraţiei nu înseamnă că eşti rasist. "Pentru noi, toţi cei care suntem îngrijoraţi de imigraţie, nu a fost niciodată vorba despre culoarea pielii sau despre cultura sau ţara de unde provin", a declarat el. "Întotdeauna a fost vorba doar despre cifre", a explicat parlamentarul.

"Ţara noastră este una dintre cele mai aglomerate din lume şi pur şi simplu nu putem să facem faţă unui alt val extins de imigraţie în această ţară, în special din ţări cu care avem foarte puţine în comun, cum sunt România şi Bulgaria", a continuat Hollobone.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-parlamentar-britanic-acuza-romanii-ca-au-provocat-un-val-de-infractiuni-la-londra-10784932
10784932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.