Un oraş mare din România primeşte finanţare europeană pentru patru spitale COVID

Postat la 17 august 2020 654 afişări

Un oraş mare din România primeşte finanţare europeană pentru patru spitale COVID

O finanţare europeană de peste 15 milioane de lei pentru spitalele COVID a fost câştigată de Consiliul Judeţean Cluj.

Reprezentanţii CJ Cluj anunţă că banii de la UE vor fi folosiţi pentru decontatea unui număr de 238 de aparaturi medicale. Acestea vor deservi cele patru spitale clujene implicate în lupta cu noul coronavirus

Reprezentanţii CJ Cluj anunţă că banii de la UE vor fi folosiţi pentru decontatea unui număr de 238 de aparaturi medicale de înaltă tehnologie şi a 358.189 de echipamente de protecţie achiziţionate din bugetul judeţului.

Acestea vor deservi cele patru spitale clujene implicate în lupta cu noul coronavirus, şi anumle Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” şi Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR).

„Continuăm să mobilizăm şi să alocăm toate resursele necesare pentru a îmbunătăţi infrastructura medicală şi pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Cu siguranţă, noile dotări vor sprijini considerabil eforturile medicilor clujeni în ceea ce priveşte diagnosticarea şi tratarea pacienţilor COVID-19”, a declarat preşdintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spitale,
finantare europeana,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.