Un oficial ucrainean cere ajutor internaţional sub formă de radiatoare şi generatoare

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 noiembrie 2022 17 afişări

Un oficial ucrainean le-a cerut străinilor să doneze Ucrainei radiatoare şi generatoare, în condiţiile în care ţara este afectată de penele de curent în urma loviturilor ruseşti asupra instalaţiilor energetice, potrivit Sky News.

Un oficial ucrainean cere ajutor internaţional sub formă de radiatoare şi generatoare

„Cel mai bun sprijin pentru Ucraina astăzi, în afară de arme, sunt sursele autonome de electricitate şi căldură. Dacă aveţi un generator pe care nu îl folosiţi sau îl folosiţi rar, vă rugăm să vă gândiţi să-l oferiţi Ucrainei. Ne aşteaptă o iarnă dificilă, dar vom învinge", a transmis consilierul Anton Gerashchenko, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pe Twitter.

Consilierul a mai spus că persoanele care doresc să doneze echipamente ar trebui să contacteze ambasada ucraineană din ţara lor.

În ultimele săptămâni, ruşii au atacat infrastructura Ucrainei lăsând oamenii fără electricitate, căldură şi apă.

Luni, părţi mari din Kiev au fost deconectate de la alimentarea cu energie electrică şi apă după ce loviturile au lovit mai multe echipamente. Incidente asemănătoare s-au produs şi în celelalte oraşe mari ale Ucrainei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
radiatoare,
generatoare,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.