Un nou tip de "sat" apare în România. Vezi in ce oraş a inceput să se construiască un astfel de proiect

Postat la 20 august 2018 231 afişări

Compania PORR Construct S.R.L. detinuta de grupul austriac PORR, una dintre cele mai mari companii de constructii active in Romania, va fi antreprenorul general al proiectului rezidential Vox Vertical Village. PORR va realiza atat fundatia cat si lucrarile de suprastructura.

Un nou tip de "sat" apare în România. Vezi in ce oraş a inceput să se construiască un astfel de proiect

Proiectul este dezvoltat in Timisoara de catre Vox Property Group in urma unei investitii de 14 milioane de euro si va fi livrat pe piata la finalul anului 2019. Acesta reprezinta un concept in premiera pe piata rezidentiala din Romania, urmand sa fie primul ‚oras pe verticala’ dezvoltat pe plan local.

 

Vox Vertical Village va reuni 120 de locuinte intr-o cladire cu 10 niveluri si va presupune dezvoltarea unei ‚paduri pe verticala’, peste 1.000 de arbusti si diferite plante urmand a fi plantati atat in interiorul proiectului cat si pe terasele locuintelor. Astfel, peste o treime din suprafata construita a Vox Vertical Village va fi reprezentata de catre spatii verzi si terase.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.