Un nou telefon de la Lenovo, Moto Z Play şi un accesoriu realizat în parteneriat cu Hasselblad

Autor: Florin Casota Postat la 02 septembrie 2016 522 afişări

Un nou telefon de la Lenovo, Moto Z Play şi un accesoriu realizat în parteneriat cu Hasselblad

Lenovo a dezvăluit un nou model de smartphone din gama Moto Z numit Play, dar şi un nou accesoriu modular care înlocuieşte camera foto a telefonului, Hasselblad True Zoom, realizat in parteneriat cu Hasselblad, care pune la dispozitia utilizatorilor zoom optic 10x si blitz Xenon.

Moto Z Play are un display de 5,5" AMOLED cu rezoluţie Full HD, chipset Snapdragon 625 de la Qualcomm cu procesor octa-core, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare cu posibilitatea de a adăuga carduri microSD, cameră foto cu senzor de 16 megapixeli cu focalizare prin detecţie de faţă şi asistată de un fascicul laser, cât şi un acumulator generos de 3.510 mAh.

True Zoom beneficiază de un senzor de 12 megapixeli, separat de cel al telefonului, care foloseşte un obiectiv cu distanţă focală de 25-250 mm (zoom 10x). Aparatul extern se alimentează exclusiv de la telefon şi beneficiază de un mâner pentru utilizarea confortabilă a telefonului în modul cameră şi de un declanşator în două trepte, cu control pentru zoom.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.