Cât câştigă guvernatorul, prim-viceguvernatorul, viceguvernatorul şi cei cinci membri neexecutivi ai Consiliului de Administraţie

Postat la 01 septembrie 2016 208 afişări

Cât câştigă guvernatorul, prim-viceguvernatorul, viceguvernatorul şi cei cinci membri neexecutivi ai Consiliului de Administraţie

BNR va publica începând cu şedinţa de politică monetară din 30 septembrie sinteza (minuta) deliberărilor privind adoptarea deciziilor de politică monetară, în termen de şapte zile calendaristice, iar începând de astăzi  vor fi publicate informaţii legate de politica salarială din BNR, care vor fi actualizate anual, a anunţat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al BNR, scrie Ziarul Financiar.

"În prezent suntem printre cele mai transparente bănci în ceea ce priveşte politica salarială", a spus Dan Suciu.

Întrebat la cât ajunge suma maximă încasată de guvernatorul BNR luând în conderare inclusiv veniturile suplimentare, Suciu a spus că media lunară este în jur de 16.000 de euro.

Vedeţi aici ce alte venituri au membrii nexecutivi şi cei din conducerea executivă

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.