Un nou scandal uriaş în TVR! Vedeta postului, scoasă din grilă pentru că a atacat conducerea?!

Postat la 16 iulie 2019 141 afişări

Un nou scandal a izbucnit recent în interiorul Televiziunii Române, după ce Marina Almăsan a lansat mai multe acuzaţii la adresa Doinei Gradea, preşedintele instituţiei.

Un nou scandal uriaş în TVR! Vedeta postului, scoasă din grilă pentru că a atacat conducerea?!

Una dintre cele mai constante prezenţe pe micul ecran, Marina Almăşan poartă acum un adevărat război cu televiziunea unde a fost angajată ani buni. Potrivit Libertatea, moderatoarea se consideră deja un personaj incomod pentru conducerea de la TVR şi este convinsă că va fi „alungată” din instituţie. Din câte se pare, conflictul dintre Almăşan şi preşedinta TVR, Doina Gradea, a izbucnit după ce aceasta din urmă nu a fost de acord să difuzeze un documentar pe care l-a realizat prezentatoarea în China.

Un nou scandal în TVR! Marina Almăşan, pe făraş?

Sâmbăta trecută, atunci când Marina a apărut la ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, aceasta s-ar fi confesat colegilor săi din televiziune, spunându-le că şi-a dat seama în ce direcţie merg lucrurile în ceea ce o priveşte.

„După cum lesne vă daţi seama, îndrăzneala mea de a ataca public conducerea TVR nu mă va pune într-o situaţie prea confortabilă. Deja mi se dă de înţeles că nu-mi voi mai găsi loc în grila de toamnă – un nou abuz fără margini! În primul rând, nu voi abandona corabia, chiar daca se scufundă, pentru că-mi iubesc prea mult televiziunea, meseria şi telespectatorii! Deşi umilinţele pe care le îndur (şi nu sunt singura) de mai multă vreme din partea Doinei Gradea şi a acoliţilor săi sunt greu de imaginat, mă voi abţine deocamdată să relatez informaţii despre dezastrul la care asist în instituţia noastră. Eu şi colegii mei vom merge pe calea oficială. Şi vom discuta aceste lucruri la nivelul instituţiilor abilitate să controleze televiziunea publică. Cert este că nu sunt singurul profesionist din TVR tratat de noua conducere ca o slugă la stăpân”, a spus vedeta pentru Libertatea. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tvr,
scandal,
conducere,
atac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.