Un nou şantier în Bucureşti: Gabriela Firea a semnat autorizaţia de construire a pasajului suprateran Doamna Ghica

Postat la 23 septembrie 2019 99 afişări

Gabriela Firea anunţă că a fost semnată autorizaţia de construire a pasajului suprateran din zona Doamna Ghica, lucrările urmând a fi finalizate în 12 luni. Valoarea totală a pasajului, care va avea două benzi de circulaţie pe sens, este de 28 de milioane euro şi vizează fluidizarea circulaţiei

Un nou şantier în Bucureşti: Gabriela Firea a semnat autorizaţia de construire a pasajului suprateran Doamna Ghica

„Lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă Am semnat autorizaţia de construire. Urmează devierea şi modernizarea tuturor reţelelor edilitare din zona - apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicaţii şi sistematizare drumuri, conform proiectului”, a scris pe Facebook primarul Capitalei.

Potrivit Gabrielei Firea, la începutul anului au fost aprobaţi în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti indicatorii tehnico-economici: „În primăvară am semnat contractul pentru proiectare şi execuţie cu Trustul de Clădiri Metropolitane iar acum am semnat autorizaţia de construire”.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.