Premiile Primetime Emmy 2019 | Lista principalilor câştigători. „Fleabag”, marele câştigător al galei

Postat la 23 septembrie 2019 101 afişări

Gala de decernare a premiilor Primetime Emmy 2019 a început duminică noapte (luni, ora 03:00, ora României, n.r.) la Microsoft Theater din Los Angeles.

Premiile Primetime Emmy 2019 | Lista principalilor câştigători. „Fleabag”, marele câştigător al galei

UPDATE ORA 06:45 - Serialul Game of Thrones/Urzeala Tronurilor a primit duminică la Los Angeles premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun serial dramă, acesta fiind cel de-al patrulea astfel de premiu câştigat de serialul american.

Game of Thrones este serialul cu cele mai multe premii Emmy din istorie şi cu cele mai multe astfel de trofee pentru un singur sezon, 12, record stabilit în 2015 şi egalat în anul următor.

Cu patru astfel de premii, Game of Thrones a intrat într-un club select, alături de producţii precum „Hill Street Blues”, „L.A. Law”, „The West Wing” şi „Mad Men”.

Celelalte producţii nominalizate pentru acest premiu au fost „Better Call Saul”, „Bodyguard”, „Killing Eve”, „Ozark”, „Pose”, „Succession” şi „This is Us”.

Fleabag a câştigat premiul pentru cel mai bun serial de comedie, devansând seriale precum „Barry”, „The Good Place”, „The Marvelous Mrs. Maisel”, „Russian Doll”, „Schitt's Creek” şi „Veep”.

Cernobîl a câştigat premiul pentru cea mai bună miniserie, în timp ce premiul pentru cel mai bun film de televiziune i-a revenit producţiei Black Mirror: Bandersnatch.

Cel mai bun talk show a fost desemnat pentru a patra oară la rând Last Week Tonight with John Oliver, iar Saturday Night Live a primit premiul pentru cel mai bun serial de scheciuri.

Marele câştigător a Galei Premiilor Primetime Emmy 2019 a fost serialul Fleabag, cu patru premii din şase nominalizări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emmy,
premii,
gala,
castigator,
castigatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.