Cumpănaşu, Bruynseels şi Ivan îşi depun duminică la BEC candidaturile la prezidenţiale

Postat la 22 septembrie 2019 173 afişări

Cumpănaşu, Bruynseels şi Ivan îşi depun duminică la BEC candidaturile la prezidenţiale

Alexandru Cumpănaşu, Ramona Buynseels, Cătălin Ivan şi alţi independenţi îşi depun, duminică, la Biroul Electoral Central, candidaturile pentru alegerile prezidenţiale.

Alternativa pentru Demnitate Naţională va depune duminică, la ora 12.00, la Biroul Electoral Central, semnăturile pentru candidatura lui Cătălin Ivan la alegerile prezidenţiale.

Tot duminică, la ora 18:00, la Biroul Electoral Central este aşteptată şi Ramona Bruynseels pentru a-şi depune candidatura la prezidenţiale.

Alexandru Cumpănaşu va ajunge la sediul BEC, duminică, în jurul orei 22:00, pentru a depune semnăturile necesare pentru înscrierea în cursa pentru Cotroceni.

Candidaţii la alegerile prezidenţiale îşi pot depune la Biroul Electoral Central candidaturile până duminică, 22 septembrie, ora 24:00.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
depunere,
candidaturi,
prezidentiale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.