Un nou record- Aplicatia Angry Birds Rio a fost descarcata de peste zece milioane e ori in doar zece zile

Autor: Roxana Cristea Postat la 04 aprilie 2011 24 afişări

Angry Birds Rio, completarea faimosului joc pentru iPhone, Angry Birds, a inregistrat peste zece milioane de descarcari in doar zece zile de la lansare.

Nu este nicio surpriza faptul ca aplicatia a avut un numar record de descarcari, avand in vedere faptul ca Angry Birds Rio a fost disponibila gratuit in noul magazin de aplicatii al Amazon, si pe Android Marketplace.

Jocul original a ajuns luna trecuta la peste 100 de milioane de descarcari, potrivit companiei finlandeze Rovio. Angry Birds a castigat titlul de "Cea mai buna aplicatie mobile" in cadrul World Mobile Congres, cel mai mare targ de telefoane mobile, care a avut loc la inceutul anului la Barcelona.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
record,
Angry Birds Rio,
descarcare,
aplicatie
/actualitate/un-nou-record-aplicatia-angry-birds-rio-a-fost-descarcata-de-peste-zece-milioane-e-ori-in-doar-zece-zile-8128302
8128302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.