Un nou festival de muzică în Bucureşti. Cine cântă şi unde se desfăşoară

Autor: Andra Stroe Postat la 05 februarie 2019 110 afişări

Liam Gallagher (UK), Disclosure DJ set (UK), Kaiser Chiefs (UK), Kovacs (NL) sunt primii artişti internaţionali confirmaţi la prima ediţie a Fall in Love Festival, ce va avea loc între 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogoşoia. Lor li se adaugă şi primul val de artişti români: Şuie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak şi Firma.

Un  nou festival de muzică în Bucureşti. Cine cântă şi unde se desfăşoară

Fall in Love Festival îşi va deschide porţile în perioada 31 august – 1 septembrie 2019, la Palatul Mogoşoia.

Pe durata celor două zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogoşoaia, participanţii se vor bucura de artişti şi Dj-i care vor urca pe scenele festivalului, dar şi de o serie de activităţi alternative, precum: instalaţii de artă şi multimedia, jocuri, photo cornere inedite, spaţii de relaxare în natură, plimbări pe marginea lacului, picnic pe pajiştile domeniului, plimbări şi sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale şi culinare.

Legenda Oasis, Liam Gallagher (William John Paul pe numele său întreg) va cânta, pentru prima dată în România, la Fall in Love Festival. Idol al multor generaţii, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internaţională ca vocal al cunoscutei trupe britanice Oasis, una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ‛90, o perioadă dominată de proiecte muzicale Brit-pop. De-a lungul carierei sale, între 1991 – 2000, Liam a fost parte din lansarea unora dintre cele mai intonate hit-uri, precum: „Wonderwall”, „Supersonic” sau „Don’t look back in anger”, piese care au rămas zeci de zile în topurile muzicale din numeroase ţări din întreaga lume şi datorită cărora au primit un număr impresionant de nominalizări venite din partea BRIT, MTV, Grammy sau New Musical Express. 

Abonamentele, acces general, pentru Fall in Love Festival 2019 s-au pus în vânzare la preţul de 129 lei + taxe. Concertele şi activităţile alternative din cele două zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România - Palatul Mogoşoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de Bucureşti, într-un parc secular aflat pe malul stâng al râului Colentina, domeniul a rămas martor la poveştile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dj,
festival,
palat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.