Gabriela Firea anunţă că bugetul Capitalei scade: Bucureştenii o vor duce mai rău în perioada următoare

Postat la 05 februarie 2019 72 afişări

Gabriela Firea a declarat, marţi, că bucureştenii „o vor duce mai rău în perioada următoare” în cazul în care bugetul Capitalei o să fie tăiat cu 25%, subliniind că Primăria are mai multe atribuţii pe care trebuie să le îndeplinească, precum transportul public, termoficare, spitale sau căminele.

Gabriela Firea anunţă că bugetul Capitalei scade: Bucureştenii o vor duce mai rău în perioada următoare

„Dacă bugetul rămâne aşa, Capitala pierde 25% din veniturile de anul trecut, o sumă importantă, având în vedere angajamentele pe care le-am luat faţă de cetăţeni. S-a spus că bucureştenii vor câştiga prin acest buget, că i s-a repartizat Capitalei o sumă mai mare de bani. Fals. 

 

Dimpotrivă, bugetul scade. Riscuri majore ale bugetului pe anul acesta pentru bucureşteni. Primăria Municipiului Bucureşti are următoarele atribuţii legale: trebuie să achite facturile la serviciile publice pentru toţi cetăţenii; transportul public în comun, termoficarea, spitalele, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulină, apă şi canalizare, infrastructura mare, cămine pt vârstnici, pentru eprsoane fără adăpost, grădiniţe şi şcoli, alocaţii financiare pentru persoanele cu dizabilităţi, 15 teatre, parcuri”, a declarat Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
capitala,
bucuresteni,
perioada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.