Un nou executiv la conducerea Clever Taxi

Autor: Andra Stroe Postat la 20 august 2018 110 afişări

Clever Taxi anunţă o nouă persoană la conducerea companiei, începând din luna septembrie. Mihai Rotaru, sub conducerea căruia Clever Taxi a atins un milion de utilizatori şi peste 100 milioane de euro în curse procesate annual, a decis să renunţe la rolul de CEO al Clever Taxi, dar va rămâne la conducerea companiei până în septembrie 2018 pentru a asigura o tranziţie uşoară noului CEO, Andrei Frunză.

Un nou executiv la conducerea Clever Taxi

Anterior, Andrei Frunză a coordonat din poziţia de CEO operaţiunile eJobs Group, liderul pieţei serviciilor de recrutare online, înregistrând cele mai bune rezultate din istoria companiei. Experienţa sa profesională include, de asemenea, poziţii de management în proiecte de online payments, digital publishing şi marketplaces. Andrei va intra oficial în funcţie din septembrie 2018.

„Creşterea constantă de la an la an a poziţionat Clever Taxi drept cea mai cunoscută şi utilizată aplicaţie de transport din România, fapt care a condus, ulterior, la unul dintre cele mai mari exituri din piaţa de mobile locală. Am decis, aşadar, să iau o pauză. Am condus echipa către maturitate şi sunt 100% încrezător că va depăşi toate performanţele pe care le-am atins până acum”, declară Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.