Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Cincinnati

Autor: Departamentul Sport Postat la 19 august 2018 66 afişări

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati după ce a învins-o, duminică, pe Aryna Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4. Finala dintre Simona Halep şi olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminică, de la ora 21.00.

Românca a mizat, în semifinala cu Aryna Sabalenka, care a scos din turneu trei jucătoare din top 20 WTA, pe loviturile constante pe rever. Nu şi-a pierdut calmul în setul al doilea, la 3-3, când sportiva din Belarus îşi ridicase nivelul şi s-a calificat în a doua finală în şapte zile, după cea câştigată la Montreal, în faţa lui Sloane Stephens.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIMONA,
FINALĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.