Un nou centru de retail pentru bucureşteni. Kaufland deschide magazinul cu numărul 130

Autor: Andra Stroe Postat la 07 mai 2020 214 afişări

Un nou centru de retail pentru bucureşteni. Kaufland deschide magazinul cu numărul 130

Kaufland România a inaugurat astăzi magazinul cu numărul 14 din Bucureşti şi ajunge astfel la o reţea de 130 de hipermarketuri în România.

Având o suprafaţă de vânzare de 3.300 metri pătraţi inclusă într-una totală de peste 5.000 de metri pătraţi, noul magazin Kaufland se află pe Bulevardul Energeticienilor, nr. 13-15, din sectorul 3 al Capitalei şi pune la dispoziţia clienţilor o parcare extinsă de 240 de locuri, dotată şi cu rastele pentru biciclete. În noua unitate vor lucra 100 de angajaţi.

Magazinul, deschis zilnic de luni până sâmbătă între 07.00-22.00, iar duminică de la 07.00 până la 20.00, cuprinde raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de peşte proaspăt, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie. Pentru clienţii interesaţi să cumpere mâncare deja preparată, meniuri diverse sunt disponibile la punctul Grill. Pe galeria comercială clienţii au acces la farmacie, produse naturiste, precum şi la zona de Food Court, cu produse proaspete de patiserie şi cofetărie.

Magazinul oferă şi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă şi doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienţii care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Acesta este al treilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
kaufland,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.