Apare un nou lanţ de magazine în România: Cui îi va face concurenţă gigantul

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 februarie 2019 703 afişări

Camicissima, brand italian cu tradiţie în fabricarea cămăşilor bărbăteşti, intră pe piaţa din România şi deschide magazine în trei centre comerciale din Bucureşti, ca parte a planului de extindere a companiei la nivel internaţional.

Apare un nou lanţ de magazine în România: Cui îi va face concurenţă gigantul

Primele magazine Camicissima din România sunt amplasate în Park Lake Shopping Center, Plaza România şi Mega Mall, urmând ca, până la finalul anului, reţeaua să se extindă în alte trei locaţii cheie. Fiecare magazin Camicissima oferă un serviciu unic de personalizare a cămăşii prin brodare, oferind produsului final o notă de exclusivitate şi personalitate.

Camicissima este un brand specializat în fabricarea cămăşilor de calitate, care se deosebesc prin atenţia oferită în alegerea materialelor şi a croielii. Printre articolele sezonului de toamnă-iarnă 2018/19, se află cămăşi, accesorii, pulovere, cardigane, pantaloni şi jachete care să creeze ţinute elegante, în tendinţe, dar, în acelaşi timp, practice. Inspiraţia colecţiei disponibile în magazinele din România este bărbatul pasionat de călătorii, aflat în căutarea aventurii, dar atent la stil, detalii şi calitate.

Camicissima este unul dintre brandurile italiene cu tradiţie în fabricarea cămăşilor, fondat în 1931. Reţeaua internaţională de magazine se întinde din America, până în Europa, Orientul Mijlociu şi Asia, cu 300 de magazine în 18 ţări.

Sediul central este în Milano, dar compania are birouri regionale şi în Shanghai, ca parte a planului de expansiune în Asia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
brand,
international,
intrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.