Un minut din jOBS, filmul în care Ashton Kutcher joacă rolul fondatorului Apple Steve Jobs - VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 29 ianuarie 2013 56 afişări

Filmul are premiera programată pe 19 aprilie în Statele Unite şi prezintă istoria ascensiunii lui Steve Jobs. Lui Aston Kutcher i se alătură în distribuţie Josh Gad, în rolul lui Steve Wozniak, precum şi Dermot Mulroney, Amanda Crew, James Woods sau Lesley Ann Warren.

Presa americană scrie că pentru a intra în rolul lui Jobs, Kutcher a adoptat dieta strictă a lui Jobs, bazată pe fructe, nuci şi seminţe, dar s-a îmbolnăvit şi a trebuit să se interneze cu probleme la pancreas. Filmul priveşte perioada dintre fondarea Apple şi lansarea iPod, în 2001.

Aaron Sorkin, scenaristul "The Social Network" are în plan o veriune cinematografică a vieţii lui Jobs bazată pe biografia oficială scrisă de Walter Isaacson.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ashton Kutcher,
Apple,
Steve Jobs
/actualitate/un-minut-din-jobs-filmul-in-care-ashton-kutcher-joaca-rolul-fondatorului-apple-steve-jobs-video-10528774
10528774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.