Un militar roman aflat in misiune in Afganistan a fost ranit

Postat la 17 iunie 2011 10 afişări

Plutonierul Nicusor Bica, din Batalionul 26 Infanterie, aflat in misiune in Afganistan, "a fost ranit usor in zona ochilor", joi, in cursul dupa-amiezii, dupa explozia unui dispozitiv improvizat, informeaza MApN, precizand ca starea militarului este stabila, nefiindu-i pusa in pericol viata.

"In cursul dupa-amiezii zilei de joi, 16 iunie, plutonierul Nicusor Bica, din Batalionul 26 Infanterie, aflat in misiune in Afganistan, a fost ranit usor in zona ochilor . Subofiterul executa o misiune de cercetare terestra pentru securizarea unei cai de acces, moment in care s-a produs deflagratia unui dispozitiv exploziv improvizat. In urma suflului exploziei, i-au fost afectati ochii, fiind necesara interventia echipei medicale si evacuarea acestuia la Spitalul Militar din Kandahar pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate", se arata intr-un comunicat. Ministerul precizeaza ca in prezent, starea de sanatate a militarului este stabila, nefiindu-i pusa in pericol viata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
militar,
ranit,
afganistan,
Nicusor Bica
/actualitate/un-militar-roman-aflat-in-misiune-in-afganistan-a-fost-ranit-8350863
8350863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.