Un milionar vrea să ofere întreaga sa avere oricărui bărbat este dispus s-o ia de soţie pe fiica lui VIRGINĂ

Postat la 06 martie 2019 550 afişări

Un multimilionar din Thailanda vrea să ofere o 240.000 de lire, precum şi ferma pe care o deţine, bărbatului care va fi de acord să se căsătorească cu fiica lui de 26 de ani.

Un milionar vrea să ofere întreaga sa avere oricărui bărbat este dispus s-o ia de soţie pe fiica lui VIRGINĂ

Arnon Rhodhong (58 de ani) este posesorul unei ferme prospere de fructe durian din provincia Chumphon, sudul Thailandei, şi căută un soţ pentru fiica sa Karnsita, realtează The Daily Mail.

Într-o „depunere de ofertă”, bărbatul spune că fiica lui vorbeşte fluent limbile engleză şi chineză şi că este încă virgină.

 

În unele părţi din Thailanda, există obiceiul că bărbatul să plătească un dar pentru viitoarea lui soţie, dar Rhodhong este dispus să renunţe la această „taxă” pentru cel care îi va cere mâna fiicei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fiica,
barbat,
dispunere,
sotie,
avere,
milionar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.