Încă un senator PSD a demisionat din partid şi a plecat la opoziţie

Postat la 05 martie 2019 197 afişări

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marţi, înr-o conferinţă de presă, că senatorul Iustin Talpoş, afiliat grupului PSD, s-a înscris în partid şi va avea funcţia de vicepreşedinte interimar naţional.

Încă un senator PSD a demisionat din partid şi a plecat la opoziţie

„Vreau să vi-l prezint pe noul nostru coleg, domnul senator Ioan Talpoş. Este senator de Maramureş. Este în primul rând ofiţer în rezervă, vânător de munte, profesor, inginer, fost consilier municipal la Baia Mare. Este un om serios, un prieten de al meu şi al secretarului general Nuţu Fonta şi îi urăm bun venit în echipa noastră. De astăzi este vicepreşedinte interimar la nivel naţional”, a afirmat Gabriel Oprea, marţi, într-o conferinţă de presă.

 

La alegerile parlamentare din 2016, Ioan Talpoş a fost ales senator pe listele PMP, apoi a plecat din partid, fiind o perioadă independent, iar pe urmă s-a afiliat grupului parlamentar PSD.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senator,
grup,
psd,
inscriere,
unpr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.