Un milion de euro de la Netflix. Ce presupune acest super job

Postat la 28 iulie 2023 46 afişări

Un milion de euro de la Netflix. Ce presupune acest super job

Platforma de streaming Netflix este dispusă să plătească un milion de euro pentru postul de manager de produs. Nu este, însă, o poziţie oarecare, ci este una de care se va ocupa… inteligenţa artificială.

Un milion de euro de la Netflix. Ce presupune acest super job

Din cauza grevelor susţinute de actori şi de scenariştii de la Hollywood, Netflix se vede nevoit să se reprofileze. Platforma de streaming are disponibile mai multe posturi şi toate sunt bazate pe inteligenţă artificială. Unul dintre ele este anunţat oficial sub denumirea de manager de produs. Job-ul are o gamă de salarii cuprinsă între 300.000 şi 900.000 de dolari.

O altă poziţie pentru care compania recrutează este un rol de director tehnic A.I., pentru studioul său de jocuri, pentru care oferă 650.000 de dolari.

Fişa postului arată că inteligenţa artificială va fi folosită în toate domeniile de activitate ale Netflix, inclusiv pentru a ajuta compania să cumpere şi să „creeze conţinut grozav”.

Pe de altă parte, tocmai deschiderea către lucrul cu această inteligenţă artificială hrăneşte, încă, existenţa acestor manifestaţii.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presupunere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.