Un miliard de euro pentru românii cu venituri mici. Pentru ce vor fi folosiţi banii

Postat la 22 martie 2023 151 afişări

Un miliard de euro pentru românii cu venituri mici. Pentru ce vor fi folosiţi banii

Un miliard de euro pentru românii cu venituri mici, suma reprezentând vouchere pentru alimente, şcoală, vârstnici sau copii. Acesta este planul autorităţilor.

Statul vrea să folosească un miliard de euro pentru românii cu venituri mici, bani care vin de la Bruxelles, ca să împartă ajutoare românilor cu venituri modeste.

De la jumătatea anului, 980 milioane de euro din fonduri europene vor ajunge sub formă de ajutoare pentru mai multe categorii defavorizate – vârstnici, copii din familii modeste şi persoane cu dizabilităţi.

Banii vor fi astfel folosiţi de la jumătatea acestui an, informează stirileprotv.ro, pentru cumpărarea de rechizite şi haine, în cazul a 300.000 de copii de grădiniţă şi şcoală, iar peste 2 milioane de persoane vor lua vouchere pentru alimente.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
venituri,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.