Un jucător din piaţa de servicii medicale private lansează prima platformă de e-commerce dedicată abonaţilor

Autor: Andra Stroe Postat la 23 noiembrie 2020 43 afişări

Un jucător din piaţa de servicii medicale private lansează prima platformă de e-commerce dedicată abonaţilor

Reţeaua de sănătate Regina Mara lansează primul magazin online dedicat angajaţilor din companiile abonate la serviciile reţelei. Noua platformă de e-commerce oferă abonaţilor existenţi posibilitatea de a cumpăra pachete de servicii medicale pentru membrii familiei sau de a-şi completa abonamentul oferit de angajator cu unul superior.

„Primim foarte multe solicitări de abonare a membrilor de familie, dar şi cereri din partea abonaţilor corporate care îşi doresc mai multe servicii incluse. În plus, platformele e-commerce au schimbat radical aşteptările oamenilor referitoare la accesarea produselor si serviciilor, inclusiv cele medicale. În acest context, magazinul online este soluţia noastră, dar şi o garanţie a modului rapid şi eficient în care se desfăşoară interacţiunea cu noi. Totul se poate întâmpla online: de la cumpărarea abonamentului dorit, efectuarea programărilor direct de pe mobil, consultaţia în sine – care poate fi online sau offline şi plata serviciilor”, spune Andreea Minuţă, director corporate în cadrul companiei, într-un comunicat.

Pe termen mediu şi lung, noua platformă online va cuprinde şi alte tipuri de abonamente şi pachete, devenind astfel un hub online de produse şi servicii medicale disponibile oricărei persoane care are grijă de sănătatea sa şi a familiei sale, spun reprezentanţii businessului.

„Prevenţia devine tot mai mult o prioritate pentru români. În parte, este determinată de perioada pe care o traversăm, dar şi de creşterea nivelului de conştientizare şi accesului la servicii medicale de calitate. Un exemplu este ediţia Black Friday din acest an, care ne-a demonstrat că oamenii înţeleg beneficiile prevenţiei şi că vor să se protejeze prin abonamente complexe de servicii medicale. În doar trei zile de campanie, au fost achiziţionate peste 600 de abonamente, cele mai multe din gamele premium.”, adaugă Andreea Minuţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retea,
abonati,
ecommerce

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.