Un imobil s-a PRĂBUŞIT în Bombay: Aproximativ 20 de persoane sunt date dispărute

Postat la 27 septembrie 2013 39 afişări

Un imobil de cinci etaje s-a prăbuşit vineri la Bombay, capitala economică a Indiei, iar aproximativ 20 de persoane sunt date dispărute, a declarat un oficial din oraş pentru AFP. Între 20 şi 24 de persoane se află sub dărâmături, potrivit acestui oficial, Manisha Mahiskar.

Un imobil s-a PRĂBUŞIT în Bombay: Aproximativ 20 de persoane sunt date dispărute

 Potrivit unor locuitori din cartier, situat în estul oraşului, aproximativ 60 de persoane locuiau în imobil, aflat în proprietatea unui organism municipal.

Şapte persoane au ieşit, deja, dintre dărâmături, potrivit acestui oficial.

Cinci imobile s-au prăbuşit la Bombay sau în regiunea oraşului în ultimele luni. Într-un caz, în aprilie, au murit 74 de persoane. Aceste accidente relevă proasta calitate a construcţiilor şi încălcarea frecventă a legislaţiei privind urbanismul, pe fondul unei cereri mari şi corupţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-imobil-s-a-prabusit-in-bombay-aproximativ-20-de-persoane-sunt-date-disparute-11406755
11406755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.