Un gigant tech coreean lansează noi roboţi care să înlocuiască angajaţii din hoteluri, aeroporturi şi supermarketuri

Autor: CătăIina Apostoiu Postat la 05 ianuarie 2018 120 afişări

Un gigant tech coreean a anunţat realizarea unor noi roboţi care ar urma să înlocuiască mulţi angajaţi din industria serviciilor la nivel mondial, scrie CNBC. Predicţii potrivit cărora progresele din domeniul inteligenţei artificiale şi automatizării vor avea drept rezultat eliminarea a milioane de joburi în timp circulă de multă vreme, iar companiile tech testează roboţi care să îndeplinească o varietate de sarcini, cu impact viitor asupra industriei serviciilor.

Un gigant tech coreean lansează noi roboţi care să înlocuiască angajaţii din hoteluri, aeroporturi şi supermarketuri

Gigantul sud-coreean LG Electronics este ultimul dintr-o serie de companii care intenţionează să comercializeze roboţi care să preia anumite sarcini de la oameni. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că roboţii sunt încă în faza de testare şi că „va mai dura mult până când aceştia vor fi pregătiţi de lansare“.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.