Un fost milionar trăieşte, de 22 de ani, pe o insulă izolată. S-a mutat acolo după ce a pierdut totul şi soţia l-a părăsit: „Măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu”

Postat la 30 ianuarie 2020 1488 afişări

Un fost milionar trăieşte, de 22 de ani, pe o insulă izolată. S-a mutat acolo după ce a pierdut totul şi soţia l-a părăsit: „Măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu”

În anii '80, David Glasheen deţinea o companie minieră de succes, care extrăgea aur în Papua Noua Guinee. În 1987, însă, a avut loc un crah bursier în urma căruia omul de afaceri a pierdut totul, aproximativ 37 de milioane de dolari în banii de astăzi.Soţia l-a părăsit, iar la scurt timp după aceea Glasheen s-a mutat pe Insula Restoration. Viaţa acolo nu a fost uşoară.

David şi-a rupt şoldul în urma unei căderi. A reuşit să se târască 60 de metri, timp de o oră, pentru a ajunge la telefonul prin satelit prin intermediul căruia a cerut ajutor.

„Aţi auzit zicala 'măsori de două ori, tai o dată'.

Ei bine, măsori de cinci ori, tai o dată aici unde sunt eu. Nu îţi permiţi să faci greşeli”, a declarat Glasheen, acum în vârstă de 76 de ani. El a adăugat, însă, că trăieşte „în paradis”. „Aici nu sunt probleme, ci doar oportunităţi care îţi construiesc caracterul”, a explicat bărbatul, pentru publicaţia Abc.net.au.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insula,
mutare,
parasire,
pierdere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.