Un fond de investiţii va prelua parcul Vitantis din Bucureşti

Postat la 19 mai 2014 42 afişări

Fondul de investiţii Equest Balkan Properties (EBP) este în fază finală de vânzare a parcului comercial Vitantis Shopping Center, de lângă târgul de maşini Vitan din Bucureşti, către Revetas Capital, companie specializată în achiziţia de proiecte imobiliare "distressed", cu dificultăţi financiare.

Un fond de investiţii va prelua parcul Vitantis din Bucureşti

 "Suntem în fază finală de vânzare a proiectului, sper ca tranzacţia să fie încheiată în următoarele săptămâni. Tranzacţia este în faza de due-dilligence de mai mult timp", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii EBP.

Cumpărătorul este compania Revetas Capital, activă în Europa Centrală şi de Est şi cu birouri la Londra, Bratislava, Viena, Cracovia şi Bucureşti. Compania administrează un vehicul de investiţii cu un capital de 40 de milioane de euro, iar în prezent este în curs de strângere de fonduri pentru un alt vehicul, cu o ţintă de capitalizare de 200 milioane de euro.

Centrul comercial are datorii cumulate de peste 44 de milioane de euro, cea mai mare parte din două credite de la UniCredit Bank. Fondul urmează să preia datoriile, să încerce să le restructureze şi, de asemenea, să repoziţioneze centrul comercial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-fond-de-investitii-va-prelua-parcul-vitantis-din-bucuresti-12636094
12636094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.