Un extinctor cu personalitate

Postat la 05 noiembrie 2016 98 afişări

Un extinctor cu personalitate

Obiecte foarte utile chiar şi în casele oamenilor, nu numai la birou, stingătoarele de incendiu au un aspect tern, care poate fi însă îmbunătăţit, pare să fi considerat un întreprinzător francez, Rodolphe Gimenez.

Acesta, scrie LA Times, a fondat o companie numită Fire Design care comercializează extinctoare de diverse capacităţi, însă nu mai păstrează paleta coloristică a celor standard. Stingătoarele Fire Design sunt fie viu colorate, fie acoperite cu imprimeuri ori imagini din diverse categorii: bucătărie, auto-moto, muzică rock etc.

Există chiar şi unele care arată ca sticlele de vin, iar cumpărătorii au posibilitatea de a alege modele personalizate pentru ei sau pentru a le face cadou. Pompierii laudă iniţiativa menită să convingă oamenii să se doteze cu stingătoare de incendii, dar avertizează că în cazul cumpărării unuia care nu are un aspect standard este bine ca toţi cei ai casei şi musafirii lor să ştie cum arată ca să-l poată folosi la nevoie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
personalitate,
refuz,
design,
incendiu,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.