Un dezvoltator imobiliar local investeşte 15 mil. euro într-un nou ansamblu rezidenţial. Unde va fi deschis

Autor: Andra Stroe Postat la 27 iulie 2021 216 afişări

Un dezvoltator imobiliar local investeşte 15 mil. euro într-un nou ansamblu rezidenţial. Unde va fi deschis

Dezvoltatorul imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux Nordis Group anunţă un nou ansamblu pe care îl va dezvolta în Bucureşti. Valoarea proiectului este de 15 milioane de euro şi este situat în inima zonei de business din nordul Capitalei.

Nordis View reprezintă un ansamblu rezidenţial premium lansat de Nordis Group în Bucureşti, după Nordis Primăverii Boutique. Proiectul are o suprafaţă de aproximativ 9.000 de metri pătraţi şi va fi compus din 51 de apartamente rezidenţiale, sală de fitness, spaţii comerciale, locuri de parcare şi boxe. Ansamblul beneficiază de împrejurimi moderne şi curate, fiind amplasat într-o zonă cu toată infrastructura nouă, recent refăcută.

Nordis View este situat pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, aproape de intersecţia cu Barbu Văcărescu, la doar 10 minute de mers pe jos faţă de Promenada Mall şi la 12 minute de staţia de metrou Aurel Vlaicu. Construcţia ansamblului a început, termenul de finalizare fiind decembrie 2022. Rezidenţii vor avea acces la servicii de tip concierge, restaurant şi sală de fitness.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
anunt,
ansamblu rezidential

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.